TaxiBus Bucuresti / aeroport Bucuresti OTP - Romania

Activitate suspendata temporar!

Pentru moment suspendam activitatea!
Multumim pentru intelegere!

Recomandati-ne si prietenilor dvs.

Cursa privata de transport in regim de inchiriere masina cu sofer. Bucuresti / aeroport Bucuresti OTP, in orice zi, la orice ora!

Aceasta este confirmarea ca am primit cererea de rezervare a dumneavoastra.

Va multumim pentru ca ati apelat la serviciile noastre.

In cazul in care exista masina disponibila va vom trimite pe e-mail factura proforma pentru rezervarea dvs. in cel mai scurt timp posibil.

Taxele legate de rezervarea dumneavoastra trebuie platite conform facturii proforme. Aceasta factura poate fi platita cu cardul (VISA & MASTERCARD), prin intermediul platformei NETOPIA-MobilPay sau transfer bancar. Factura proforma o veti primi pe e-mail.

Rezervarea este valabila numai dupa confirmarea platii.

Platile se calculeaza la cursul BNR din ziua emiterii facturii proforme.

Pretul de pe site include taxa de rezervare (50% din pretul afisat) si nu se returneaza in cazul in care anulati transferul si serviciul de transport (50% din pretul afisat).

Dupa confirmarea platii se va emite factura fiscala.

Pentru emiterea facturii fiscale va rugam sa ne comunicati: numele si prenumele, adresa, seria si numarul actului de identitate sau datele de identificare ale societatii (C.I.F., delegat).

In pret nu sunt incluse taxele de parcare, autostrazi, treceri poduri, treceri bacuri, taxe intrare in locatilate. Acestea se tarifeaza separat.

Daca aveti nevoie de o confirmare urgenta, va rugam sa ne sunati intre orele orele: 08:30 - 20:30 (ora Romaniei) la numarul +4075 TAXIBUS / +40.758.294.287.

Va multumim!

TaxiBus Romania

Recomandati-ne si prietenilor dvs.